listband bard intarsie parkettgolv

Listband (bård) med intarsia för massivt parkettgolv

Pavex Parquet är exklusivt specialiserad i produktionen av listband med intarsia för massiva parkettgolv. Listbanden är dekorativa element som används för att skapa estetiskt och kvalitativt ennastående massivträ parkettgolv.

Till skillnad från vanliga – massiva eller skiktade - trägolv som produceras i industriell skala, tillverkas listbanden för parkettgolv av specialiserade konsthantverkare och en viktig del av produktionsprocessen görs manuellt.

stjarnor kompassross intarsia parketgolv

Massiva intarsia stjärnor (kompassros) för massivt parkettgolv

Ett begränsat antal massiva intarsia stjärnor för parkettgolv gruperade i kollektionen GEOMETRICA och MARQUETERIA finns för närvarande tillgängligt på marknaden.

Massiva intarsia stjärnor är dekorativa element för massivträ parketgolv som vanligen installeras i mitten av ett rum för estetiskt ändamål och är kompatibla med massivträ parkettgolv.

Hur och varifrån kan man beställa –

Oavsett om du är privatperson eller företag kan du beställa hella kollektionen rakt från Pavex Parquet. Inköpningsprocessen är ganska enkel och du kan nytta av vår erfarenhet, skalenliga ritningar, gratis och utan förpliktelser.

Om oss –

Pavex Parquet är ett rumänsk företag, specialiserat i tillverkning av dekorativ parkettgolv – listband och massiva intarsia stjärnor, kompassrosor – vars ständiga intresse är att tillföra värde till vanliga massivträ golv.

Bli en Pavex Parquet återförsäljare –

Pavex Parquet är alltid intresserad i att etablera nya återförsäljare för de marknader där vi redan finns samt för nya marknader. Om ni är ett specialiserat företag intresserat i att erbjuda våra produkter till era kunder, tveka inte att kontakta oss.

Bildgalleri -

Den här delen av webbplatsen presenteras bilder av våra produkter.
Klicka för att se

Pavex Parquet srl

11, Traian Street Sebes, Alba County, 515800, ROMANIA

Tel/fax: +40-258-730.786

Cell: +40-741-048.738 or +40-771-322.893

e-Mail: pavex.parquet@gmail.com