intarzia bordurok masszív parkettahoz

Intarzia bordűrök masszív parkettához

A Pavex Parquet kizárólagosan intarzia bordűrök gyártásával foglalkozik masszív fából készült padlók számára. A bordűrök a masszív fapadlók esztétikai és anyagi értékének növelése érdekében alkalmazott díszítő elemek.

TAz ipari mennyiségben előállított hagyományos fapadlókkal - masszív és réteges padló - ellentétben a parketta bordűröket szakképzett kézművesek készítik, így a gyártási folyamat jelntős része kézzel történik.

intarzia ermek masszív parkettához

Intarzia érmék masszív parkettához

Jelenleg korlátozott, a GEOMETRICA kollekcióban összegyűjtött parketta érme kínálat található a piacon.

Az érmék a masszív fapadlók díszítőelemei, amelyeket általában a helyiségek központi részén esztétikai céllal helyeznek el, és amelyek kizárólag a masszív fából készült padlókkal kompatibilisek.

Hol és hogyan rendelhetők -

Ön akár magánszemély, akár cég, a teljes jelenlegi kollekciót megrendelheti közvetlenül a Pavex Parquettől. A vásárlási folyamat viszonylag egyszerű, emellett a saját tapasztalatunkat és a méertarányos rajzokat ingyen és kötelezettség nélkül nyújtjuk.

Rólunk -

A Pavex Parquet kizárólag a dekoratív parketták - intarzia bordűrök és érmék - gyártásával foglalkozó romániai cég, amelynek folyamatos érdeke a masszív fából készült hagyományos padlók értékének növelése.

Legyen Ön is Pavex Parquet kiskereskedő -

A Pavex Parquet folyamatosan új kiskereskedőket keres mind az új piacokon, mind pedig azokon, amelyeken már jelen van termékeivel. Amennyiben ön egy szakosodott cég, és a mi termékeinket is szeretné kínálni a vásárlói számára, habozás nélkül vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kép Galéria -

Lásd az új képeket a galériában itt, és a régi galéria itt.

Termékkatalógusok és árlisták:

Termékkatalógusainkat, illetve az aktuális árlistákat alább megtekintheti/letöltheti:

Pavex Parquet srl

11, Traian Street Sebes, Alba County, 515800, ROMANIA

Tel/fax: +40-258-730.786

Cell: +40-741-048.738 or +40-771-322.893

e-Mail: pavex.parquet@gmail.com