Μαρκετέρι σε μπορντούρες παρκέ

Μαρκετέρι σε μπορντούρες παρκέ μασίφ

Η Pavex Parquet είναι εξειδικευμένη αποκλειστικά στην παραγωγή μπορντουρών με τέχνη μαρκετέρι για δάπεδα από μασίφ ξύλο.

Οι μπορντούρες είναι διακοσμητικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ξύλινων δαπέδων μασίφ, έτσι ώστε αυτά να βελτιωθούν από αισθητική και της αξίας άποψη.

Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα ξύλινα δάπεδα – μασίφ ή στρωματοποιημένα – που παράγωνται βιομηχανικά, οι μπορντούρες για το παρκέ κατασκευάζονται από ειδικούς τεχνίτες και μεγάλο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας εκτελείται διά χειρός.

Μαρκετέρι σε Μενταγιόν για παρκέ

Μαρκετέρι σε Μενταγιόν για παρκέ μασίφ

Ένας περιορισμένος αριθμός μενταγιόν για παρκέ της συλλογής GEOMETRICA εμφανίζεται σήμερα στην αγορά.

Τα μενταγιόν είναι διακοσμητικά στοιχεία για το παρκέ μασίφ και τοποθετούνται συνήθως στο κέντρο του χώρου έχοντας αισθητικό ρόλο και είναι συμβατά μόνο με το παρκέ μασίφ.

Από πού και πώς παραγγέλνονται -

Είτε είστε πρόσωπο είτε εταιρεία, όλη η υπάρχουσα συλλογή παραγγέλνεται άμεσα από την Pavex Parquet. Η διαδικασία αγοράς είναι απλή και μπορείτε να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας, τα κλίμακα σχέδια, δωρεάν και χωρίς άλλες υποχρεώσεις.

Προφίλ/ Ηεταιρεία -

Η PavexParquet είναι μία ρουμανική εταιρεία, εξειδικευμένη αποκλειστικά στην παραγωγή διακοσμητικού παρκέ – μπορντουρών και μενταγιόν με την τέχνη μαρκετέρι – της οποίας μόνιμο ενδιαφέρον είναι η αύξηση αξίας των συνηθισμένων δαπέδων από ξύλο μασίφ.

Γίνεστε συνεργάτης της Pavex Parquet-

Η PavexParquet ενδιαφέρεται να βρίσκει καινούριους συνεργάτες στις αγορές όπου ήδη δραστηριοποιείται αλλά και σε νέες αγορές. Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν είστε μία εταιρεία ενδιαφερόμενη στο να παρέχετε στην πελατεία σας τα προϊοντα μας.

Pavex Parquet srl

11, Traian Street Sebes, Alba County, 515800, ROMANIA

Tel/fax: +40-258-730.786

Cell: +40-741-048.738 or +40-771-322.893

e-Mail: pavex.parquet@gmail.com